Kozijnen

> Glas
> Kozijnen

De USC-kozijnen zijn leverbaar in:

Profielbreedtes van 70 – 85 mm
5 tot 7 kamers
Capaciteit voor glasdiktes van 4 tot 40 mm
Uf: 1,02 - 1,12 W/m2K en Uw: 0,91 - 1,05 W/m2K
Geluidsisolatie tot 44db

De voordelen van USC Kozijnen

De juiste kozijnen en het glas zijn essentieel om een zo goed en aangenaam mogelijk binnenklimaat te scheppen. USC kozijnen en glas verhogen het comfort van uw leefruimte door uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Bovendien zult u met USC glas en kozijnen geld besparen op energiekosten voor verwarming en koeling.

Frames

De kozijnen van USC zijn verkrijgbaar in een profiel met een opbouw van vijf tot zeven kamers. De profielbreedtes, aantallen kamers en kamerbreedtes van het systeem zijn zo ontworpen dat deze de warmte- en geluidsisolatie op een zo hoog mogelijk niveau brengen. In het frame van de kozijnen worden verstevigingsprofielen van gegalvaniseerd staal aangebracht wat ervoor zorgt dat het kunststof frame de juiste stevigheid heeft. Daarnaast zorgt het stalen binnenprofiel voor een betere geluidsisolatie, een hoge weerstand tegen windbelasting en draagt het er zorg voor dat het kozijn jarenlang meegaat.

Hoogwaardige scharnieren

De scharnieren worden geproduceerd in onze eigen fabriek en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren afhankelijk van de profielkleur van het kozijn. De scharnieren hebben een levensduur van minimaal 25.000 open- en sluitbewegingenen voldoen de scharnieren aan de EN 1935-norm.

Hoogwaardige geluidsisolatie

Met USC-kozijnen kan een geluidsreductie tot 44 dB worden bereikt. Dit maakt het mogelijk om ook op luidruchtige locaties een werk- / leefomgeving te creëren op een hoogwaardig niveau.

Windbelasting en waterdichtheid

De kozijnen zijn zo ontworpen dat deze bestand zijn tegen 3.000 Pa (245 km/u) winddruk. Daarbij zijn zij ook zeer vloeistofdicht en bestendig tegen indringing van 600 Pa (110 km/u) waterdruk en 4 liter water per minuut.

Onderhouds-vriendelijk

Kunststof-kozijnen zijn erg in trek, omdat deze weinig onderhoud vragen. Zo hoeft u de kozijnen niet meer te schilderen, te schuren of te lakken. De kozijnen moeten alleen af en toe afgenomen worden met water en zeep.

EPDM en TPE-afdichting

De kozijnen zijn voorzien van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieën Monomeer) en TPE (Thermoplastisch Elastomeer) stroken. Deze twee materialen zijn uitermate geschikt voor de afdichting van de kozijnen, zijn bestand tegen water, ozon en Uv-licht. Een groot voordeel is de kleurvastheid van EPDM-rubber. TPE heeft eveneens veel voordelen. Zo is het niet alleen milieuvriendelijker dan veel andere rubbersoorten, maar heeft het ook een lange levensduur en is eenvoudig aan te passen aan uw wensen.

Hoge isolatiewaarde

De profielen van de USC-kozijnen zijn zo ontworpen dat deze maximale isolatie garanderen. Als voorbeeld is de isolatiewaarde berekend van een kozijn met zeven kamers gecombineerd met triple glas. Het kozijn zelf heeft een isolatiewaarde van 1,07 W/m2K in combinatie met het glas (0,6 W/m2K) komt de isolatiewaarde uit op: 0,93 W/m2K (Op basis van TS EN ISO 10077-2-norm).

Mogelijkheden

Zoals we bij USC zeggen, is niets onmogelijk. Dit geldt ook voor onze kozijnen. Deze zijn leverbaar in veel verschillende systemen: tuimelraam, draairaam, vast raam en draai-kiepraam. Op dit moment zijn onze kozijnen leverbaar in 26 verschillende kleuren. Van crème wit tot antraciet en van hout kleur tot geborsteld staal.

"Onze kozijnen zijn van hoge kwaliteit en altijd zeer scherp geprijsd. Bij interesse kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan."

Download brochure

Download de brochure

Verstuur download link naar: