Over Ons

USC Nederland BV is een initiatief van en wordt aangestuurd door 3 ervaren partners;

Drs. Paul A.J.M. van Asselt

Gezondheidswetenschapper. Voormalig directeur BOAG, unitmanager Bennekom Advies en accountmanager Prismant. Paul is een ervaren eigenzinnige adviseur op het scheidsvlak van vastgoed en organisatie in de gezondheidszorg. Focus ligt op de ziekenhuiszorg in binnen- en buitenland.

Abdelfattah Hajjari, MBA

Master of Business Administration. Meer dan 10 jaar ervaring als interimmanager en adviseur bij organisaties in de zorg (Arkin) en semi-overheid (UWV, GAK, GVB). Daadkrachtige sturing op een gezonde bedrijfsvoering, ervaren in vastgoedmanagement en facilitymanagement. Daarnaast ervaren op de bijzondere aspecten van intercultureel management in grote organisaties.

Ir. Cor J. Hulst

Sinds 2001 betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van projecten in de gezondheidszorg, laboratoria en farmacie. Energie haal ik uit het managen van complexe projecten met een bijzondere focus op de integratie van duurzaamheid, installaties, bouwkunde en architectuur. Met, naast het managen van het project, de aandacht voor het proces om gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Alle drie de partners hebben hun eigen specifieke kennisgebied op het gebied van: huisvesting, strategisch beleid en bedrijfsvoering.

Tezamen zijn we actief binnen maatschappelijke relevante sectoren als:

Zorg

Farmacie

Overheid

Zelfstandige bestuursorganen

We hebben meer dan

60 jaar ervaring

in vraagstellingen op het gebied van huisvesting, vastgoed, bedrijfsvoering en interim-management.

Wij zijn zo georganiseerd dat we ons primair richten op de wensen van onze klanten. Ons bedrijf biedt ons de mogelijkheid om dit op onze eigen wijze te doen. Een belangrijke troef is dat we zelf inzetbaar zijn en, indien gewenst, kunnen we, samen met vaste partners, alles wat nodig is voor een klant aanbieden en organiseren om een bredere opdracht in te vullen . Kortom we willen u graag ontzorgen. Van advies tot projectbegeleiding, van integrale oplossingen tot het organiseren van de realisatie.